Hunger Games Prequel Filmi İlk Fragmanını Aldı

Hunger Games Prequel Filmi İlk Fragmanını Aldı
Lionsgate, Hunger Games prequel filmi The Ballad of Songbirds and Snakes için bir fragman yayınladı ve Panem diyarına yıldızlarla dolu bir dönüş vaat ediyor. Songbirds and Snakes Ballad, ana dizideki olaylardan 64 yıl önce geçiyor....

Lionsgate, Hunger Games prequel filmi The Ballad of Songbirds and Snakes için bir fragman yayınladı ve Panem diyarına yıldızlarla dolu bir dönüş vaat ediyor. Songbirds and Snakes Ballad, ana dizideki olaylardan 64 yıl önce geçiyor. Bu film, Katniss Everdeen yerine genç bir Coriolanus Snow'un ve onun akıl hocalığı yaptığı Lucy Gray Baird adlı bir Açlık Oyunları kısmının hikayesini anlatıyor.

[embed]

The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, 17 Kasım'da geliyor

Fragmana göre film, Panem'e ve orijinal seriyi böylesine sansasyon yaratan battle royale tarzı Açlık Oyunları'na dramatik bir dönüş olacak gibi görünüyor. Filmin, Tom Blyth, Rachel Zegler, Peter Dinklage, Hunter Schafer, Josh Andrés Rivera, Jason Schwartzman ve Viola Davis gibi oldukça kalabalık bir oyuncu kadrosuna sahip olmasına yardımcı oluyor. The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes, 17 Kasım'da sinemalara geliyor.