Mayıs Ayında Yayınlanacak Netflix Dizileri! Netflix Mayıs 2023 Takvimi

Mayıs Ayında Yayınlanacak Netflix Dizileri! Netflix Mayıs 2023 Takvimi
Netflix, her ay yeni içeriklerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu noktada Netflix Mayıs 2023 takvimi de oldukça dolu görünüyor. Platform; Aşk Köyü, Terzi, Yahudi Usülü Evlilik ve Sanctuary gibi dizileri izleyicilerin...

Netflix, her ay yeni içeriklerle kullanıcılarının karşısına çıkıyor. Bu noktada Netflix Mayıs 2023 takvimi de oldukça dolu görünüyor. Platform; Aşk Köyü, Terzi, Yahudi Usülü Evlilik ve Sanctuary gibi dizileri izleyicilerin zevkine sunuyor. Netflix Mayıs 2023 dizi takvimi ise şu şekilde...

1. Aşk Köyü

mayis-ayinda-yayinlanacak-netflix-dizileri-netflix-mayis-2023-takvimi

Bekarlar, aşkın dünyanın gerçeklerinden uzakta, sakin ve pastoral bir ortamda olup olmayacağını görmek için dağlardaki bir eve taşınır. Buradaki amaç, katılımcıların gerçek yüzlerini göstererek, ağlayarak, gülerek ve tartışarak sonsuz aşklarını bulmalarıdır.

2. Terzi

mayis-ayinda-yayinlanacak-netflix-dizileri-netflix-mayis-2023-takvimi

Peyami, dedesinden yetenek ve başarılı bir iş miras almış genç ve ünlü bir terzidir. Peyami, dedesinin ölümüyle en büyük sırrı olan akıl hastası babasını İstanbul'daki hayatının merkezine alır ve artık kimse gerçeği öğrenmeden ona sahip çıkmak zorundadır. Taciz dolu bir ilişkiden kaçan Esvet, kendi gizemiyle kendini bu gizliliğin ortasında bulur.

3. Yahudi Usulü Evlilik

mayis-ayinda-yayinlanacak-netflix-dizileri-netflix-mayis-2023-takvimi

8 bölümden oluşan reality dizi, İsrail ve ABD gibi ülkelerde yaşayan bir grup bekar Yahudileri konu alıyor. Bu sırada, mükemmel eşleşmeyi bulmak için yüzlerce yıllık bir geleneğe dönüşüyor.

4. Queen Charlotte: A Bridgerton Story

mayis-ayinda-yayinlanacak-netflix-dizileri-netflix-mayis-2023-takvimi

Genç bir Kraliçe Charlotte'un yükselişi ve aşk hayatını anlatan dizi, 4 Mayıs itibariyle izleyicilerin karşısına çıkıyor. 6 bölümden oluşan mini dizi, IMDb üzerinde dizinin popülaritesi her geçen gün yükseliyor.

5. Sanctuary

Uçurumun kenarına sürüklenen bir adam paranın, kadının ve şöhretin yüzükte gömülü olduğuna inanır ve bir sumo rikishi'ye çıkar. 8 bölümden oluşan mini dizi, 4 Mayıs itibariyle Netflix bünyesine geliyor.

6. Larva Ailesi

Yeni doğmuş bir tırtıl aldıklarında ebeveynlik konusunda yoğun bir eğitim aldıkları için Kırmızı ve Sarı'yı takip ediyor. Dizinin daha önceden yayınlanmış farklı sürümleri de yer alıyor

7. Ormanın Dostları

Dizi, ortak bir sırrı olan Kızılderili kardeş üçlüsü Kodiak, Summer ve Eddy Skycedar'ı takip ediyor. 10 bölümden oluşan mini dizi, IMDb üzerinde 7.4 puana sahip durumdadır. Netflix diziyi 8 Mayıs tarihinde izleyicilerin karşısına çıkarıyor.

8. Dance Brothers

İki kardeş Roni ve Sakari, profesyonel dansçılar olarak geçimlerini sağlamaya çalışıyor. Dans hayallerini finanse etmeye yardımcı olmak için gelir, barınma ve eğitim alanı sağlayan kendi kulüplerini kurmaya karar verirler. Eşsiz kulüpleri ve etkileyici dans rutinleri onlara hızla ün kazandırdı. Yakında sanatsal hırslar ve kişisel ilişkiler ticari taleplerle çatışır, iş tutkuya karşıdır. Kardeşlerin birbirlerine duydukları sadakat ve sevgi, onları her zaman birleştiren tek şey olan dansla sınanacaktır.

9. Queen Cleopatra

Queen Cleopatra, MÖ 51 ile MÖ 30 yılları arasında 21 yıl hüküm süren ve intiharıyla biten Yunanistan'ın Makedonya kentinden Ptolemaios soyundan Mısır Kraliçesi Kleopatra hakkında Netflix belgesel dizisi olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. 4 bölümden oluşan mini dizinin, IMDb üzerinde popülaritesi artıyor.

10. Ultraman

İlk Ultraman dizisinden birkaç yıl sonra geçen, artık bir savunma bakanı olan Shin Hayata'nın nasıl Ultraman olup dünyayı Kaijulardan kurtardığına dair hiçbir anısı yoktur. Science Patrol'daki eski personeli olan Matsushiro Ide, Science Patrol'ün uzaylılardan gelen yeni tehditleri ortadan kaldırmasına yardımcı olmak için anılarını kurtarmasına yardım etmeye çalışır. Uzaylı Bemular, Hayata'nın oğlu Shinjirou'nun insanüstü bir güç göstermeye başladığını öğrendiğinde, Bilim Devriyesi Shinjirou'ya Bemular ile savaşması ve dünyayı bir kez daha kurtarması için çok gizli Ultrasuit'i vermek için her şeyi riske atar.