MCU'nun Kadın Süper Kahraman Üçlüsü The Marvels Filminde Bir Araya Geliyor

MCU'nun Kadın Süper Kahraman Üçlüsü The Marvels Filminde Bir Araya Geliyor
Marvel Studios bugün üç baş belası kadın süper kahramanın yer aldığı The Marvels için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragmanda, Captain Marvel, Ms. Marvel ve Captain Rambeau yer aldı. 10 Kasım'da vizyona girecek olan filmde...

Marvel Studios bugün üç baş belası kadın süper kahramanın yer aldığı The Marvels için bir tanıtım fragmanı yayınladı. Fragmanda, Captain Marvel, Ms. Marvel ve Captain Rambeau yer aldı. 10 Kasım'da vizyona girecek olan filmde Brie Larson, Iman Vellani ve Teyonah Parris rollerini yeniden üstleniyor.

mcunun-kadin-super-kahraman-uclusu-the-marvels-filminde-bir-araya-geliyor

The Marvels, MCU'nun beşinci aşamasının üçüncü filmi oluyor

The Marvels, MCU'nun Beşinci Aşamasının üçüncü filmi ve Disney+ dizisi oluyor. Sahne, Kamala'nın (Vellani) Carol Danvers (Larson) ile yer değiştirdiğini gösteriyordu. Fragman, süper kahramanlardan biri yeteneklerini kullandığında birinin yer değiştirdiğini doğruluyor. Vücut değiştirme ikilemine ek olarak, üç süper kahraman yeni bir galaksiler arası tehdidi, Kree İmparatorluğunu durdurmak için birlik oluyor.

[embed]

Teaser fragmanından görüntüler ilk olarak D23 Expo 2022'de yayınlandı. O zamandan beri Marvel Studios, The Marvels'ın sinema gösterimini 28 Temmuz'dan Kasım'a kaydırdı. Film, yıl içinde Disney+'a geliyor.