Netflix, Love is Blind Özel Bölümü Hiç Planladığı Gibi Gitmedi

Netflix, Love is Blind Özel Bölümü Hiç Planladığı Gibi Gitmedi
Netflix, Pazar gecesi Love is Blind hayranlarını, teknik bir sorun nedeniyle hit şovun özel bir sürümünü canlı yayınlamaktan vazgeçmeye zorladıktan sonra hayal kırıklığına uğradı. Love is Blind: The Live Reunion ile akşam...

Netflix, Pazar gecesi Love is Blind hayranlarını, teknik bir sorun nedeniyle hit şovun özel bir sürümünü canlı yayınlamaktan vazgeçmeye zorladıktan sonra hayal kırıklığına uğradı. Love is Blind: The Live Reunion ile akşam 5'te her şeyin yolunda olmadığı açıktı. Başlangıç zamanı geldi ve hiçbir şey hissettirmeden geçti. Ekrandaki bir mesaj, izleyici bekleyenlere şunları söyledi: "Şu anda bu başlığı oynatmakta sorun yaşıyoruz. Lütfen daha sonra tekrar deneyin veya farklı bir başlık seçin." dedi.

netflix-love-is-blind-ozel-bolumu-hic-planladigi-gibi-gitmedi

Netflix, Love is Blind özel bölüm gecikmeye uğradı

Mühendisler henüz açıklanmayan sorunu çözmeye çalışırken, Netflix tweet attı: "Aşk ... geç. #LoveIsBlindLIVE 15 dakika içinde yayında olacak!” Kısa bir süre sonra atılan başka bir tweet ise “#LoveIsBlindLIVE beklemeye değeceğine söz veriyorum…” dedi. Yayın devi, son sezonu sadece birkaç gün önce biten popüler şovun üzgün hayranlarını yatıştırmayı umarak, yeniden bir araya gelmeyi kaydettiğini ve insanca mümkün olan en kısa sürede platformda kullanıma sunacağını söyledi.