Return to Silent Hill İçin James ve Mary'nin Rolleri Belli Oldu

Return to Silent Hill İçin James ve Mary'nin Rolleri Belli Oldu
Konami'nin ünlü korku video oyunu serisi Silent Hill'in yeni canlı aksiyon filmi uyarlaması Return to Silent Hill için James ve Mary rollerinin sahipleri belli oldu. Bu noktada James Sunderland ve Mary'nin başrolleri Jeremy Irvine ve Hannah...

Konami'nin ünlü korku video oyunu serisi Silent Hill'in yeni canlı aksiyon filmi uyarlaması Return to Silent Hill için James ve Mary rollerinin sahipleri belli oldu. Bu noktada James Sunderland ve Mary'nin başrolleri Jeremy Irvine ve Hannah Emily Anderson'a verildi.

return-to-silent-hill-icin-james-ve-marynin-rolleri-belli-oldu

Return to Silent Hill başrol oyuncuları açıklandı

İlk olarak geçen yıl Konami'nin Silent Hill Transmission canlı yayınında duyurulan Return to Silent Hill, ilk olarak 2001'de PlayStation 2'de piyasaya sürülen Silent Hill 2'yi temel alıyor. Geliştirici Bloober Team şu anda PlayStation 5 ve PC için bir Silent Hill 2 versiyonu üzerinde çalışıyor.

return-to-silent-hill-icin-james-ve-marynin-rolleri-belli-oldu

Silent Hill Transmission canlı yayını sırasında Konami, duyurmadan önce Silent Hill 2'nin yeniden yapımı yalnızca 2006'da yayınlanan ilk Silent Hill film uyarlaması yönetmen Christophe Gans tarafından gayri resmi şekilde duyurulmuştu. Deadline'ın kaynağına göre, Return to Silent Hill'in çekimleri önümüzdeki Nisan ayında Doğu Avrupa ve Almanya'da başlıyor.

return-to-silent-hill-icin-james-ve-marynin-rolleri-belli-oldu

Return to Silent Hill, Jeremy Irvine'in canlandırdığı James Sunderland'ın karısı Mary'den ayrılmakla mücadele eden hikayenin izini sürüyor. Karısını aramak için Silent Hill kasabasına dönen James, garip bir mektubun önderliğinde hatırladığı kasabanın köhne, mütevazi kasaba olmadığını keşfediyor. Bu, James'in kendi akıl sağlığını insani olarak koruyabileceği kadar güçlü şekilde kontrol ederken herkesle mücadele etmesi gereken bir kötülük yuvasıdır.

Jeremy Irvine daha önce savaş destanı Savaş Atı'nda ve Charles Dickens'ın Büyük Beklentileri'nin 2012 uzun metrajlı uyarlamasında rol aldı. Hannah Emily Anderson en çok Testere serisinin sekizinci filmi olan 2017 korku filmi Jigsaw'daki Eleanor Bonneville'i canlandırmasıyla tanınıyor. Return to Silent Hill, aynı zamanda Silent Hill'in ikonik yarattığı Pyramid Head'i de içeriyor. Return to Silent Hill'in 2023'te çıkması bekleniyor.