Servant 4. Sezon Finalinin Sonu Açıklandı

Servant 4. Sezon Finalinin Sonu Açıklandı
Servant son sezonu duygusal, ürkütücü ve yürek burkuyordu. Apple TV+, ilk Apple TV+ orijinal dizilerinden biri olan Alfred Hitchcock benzeri M. Night Shyamalan hikayesini, aceleye getirilmiş ama aynı zamanda tatmin edici görünen bir...

Servant son sezonu duygusal, ürkütücü ve yürek burkuyordu. Apple TV+, ilk Apple TV+ orijinal dizilerinden biri olan Alfred Hitchcock benzeri M. Night Shyamalan hikayesini, aceleye getirilmiş ama aynı zamanda tatmin edici görünen bir şekilde çarpık ve rahatsız edici biçimde tamamladı.

servant-4-sezon-finalinin-sonu-aciklandi

Servant hikayesi genç bir kadının yardımını istemesiyle başlıyor

Dizinin hikayesi, evli bir çiftin küçük oğullarına bakmak için Leanne adlı genç bir kadının yardımını istemesiyle başlıyor. Önceki sezonlarda ortaya çıktığı gibi, Jericho sıcak bir gecede yanlışlıkla arabada bırakıldıktan sonra can veriyor. Kaderden sarsılan ve katatonik olan annesi Dorothy'e, başa çıkmasına yardımcı olmak için radikal yeni bir terapi şekli olan gerçeğe yakın bir oyuncak bebek veriliyor. Sonunda bebeğin gerçek bir bebek olduğuna inanarak oğlunun ölümünün anısını tamamen bastırdı. Sonra tuhaf bir şey oldu. Leanne hayatlarına girdiğinde oyuncak bebek gerçek oldu.

servant-4-sezon-finalinin-sonu-aciklandi

Birtakım doğaüstü olay, çarpık bir tarikat hikayesi ve Dorothy'nin kocası Sean'ın Leanne'in güçlü olmasına rağmen aslında Jericho'yu hayata döndürmediğini kabul etmesiyle üçüncü sezon trajediyle sona erdi. Dorothy gecenin bir yarısı Jericho ile birlikte ortadan kaybolmaya çalışırken tesadüfen meydana gelen korkunç bir kaza, kadını geçici olarak hareketsiz bıraktı. Leanne artık daha fazla güce sahipti ve bunu kullanmaya hazırdı.