Star Wars: The Bad Batch Dizisinin Final ve Üçüncü Sezonu Disney+'ta Başlıyor

Star Wars: The Bad Batch Dizisinin Final ve Üçüncü Sezonu Disney+'ta Başlıyor
Lucasfilm, Londra'daki Star Wars Kutlamasında Star Wars: The Bad Batch dizisinin üçüncü ve son sezonuyla 2024'te Disney+'ta geri döneceğini duyurdu. Şirket kesin bir çıkış tarihi vermedi. Dizi, Order 66 ve Empire'ın yükselişinin...

Lucasfilm, Londra'daki Star Wars Kutlamasında Star Wars: The Bad Batch dizisinin üçüncü ve son sezonuyla 2024'te Disney+'ta geri döneceğini duyurdu. Şirket kesin bir çıkış tarihi vermedi. Dizi, Order 66 ve Empire'ın yükselişinin ardından bir grup elit klon olan Bad Batch olarak da bilinen Clone Force 99'u konu alıyor. 2. Sezonun sonu, takım üyesi Tech'in ölümü ve Omega'nın ele geçirilmesinin ardından hayranları sersemletti.

star-wars-the-bad-batch-dizisinin-final-ve-ucuncu-sezonu-disneyta-basliyor

Star Wars: The Bad Batch dizisinin duyurusu etkinlikte yapıldı

Şirket, duyuruyu Star Wars Celebration 2023 etkinliğinin dördüncü gününde yaptı. Cuma günü Lucasfilm, Star Wars yan ürünü The Acolyte'ın 2024'te Disney+'ta prömiyer yapacağını duyurdu. Dizi, High Republic döneminin sonunda, ana Star Wars filmlerindeki olaylardan önce geçiyor. Amandla Stenberg ve Lee Jung-jae başrollerde oynuyor.

[embed]

Lucasfilm ayrıca bugün Ahsoka dizisinin Ağustos 2023'te çıkış yapacağını duyurdu. Yaklaşan şovlar, Disney+'ta The Mandalorian, Andor ve The Book of The Book gibi büyüyen canlı aksiyon Star Wars dizileri listesine katılıyor. Ayrıca şirket, Andor'un ikinci sezonunun Ağustos 2024'te başlayacağını açıkladı.

star-wars-the-bad-batch-dizisinin-final-ve-ucuncu-sezonu-disneyta-basliyor

Lucasfilm ayrıca biri Daisy Ridley'in Rey olarak geri dönüşünü içerecek üç Star Wars filmi duyurdu. Film, The Rise of Skywalker olaylarından 15 yıl sonra geçiyor ve Rey'in yeni bir Jedi Düzeni kurmasını konu alıyor. Filmlerden biri Jedi'ların şafağına geri dönerken, üçüncü film New Republic'e odaklanıyor ve The Mandalorian, The Book of Boba Fett, Ahsoka ve diğer Disney+ dizileri geliyor. Disney ve Lucasfilm, bu filmlerin hiçbirinin çıkış tarihlerini açıklamadı.