Stranger Things Çizgi Romanı, Eleven ve Raphael Arasındaki Dinamiği Keşfediyor

Stranger Things Çizgi Romanı, Eleven ve Raphael Arasındaki Dinamiği Keşfediyor
IDW'nin Teenage Mutant Ninja Turtles ile Stranger Things crossover'ı ile bu Temmuz ayında New York sokaklarında işler biraz daha garipleşiyor. IDW'nin haber bültenine göre, herkesin favori Hawkins altılısı Eleven, Max, Dustin, Mike,...

IDW'nin Teenage Mutant Ninja Turtles ile Stranger Things crossover'ı ile bu Temmuz ayında New York sokaklarında işler biraz daha garipleşiyor. IDW'nin haber bültenine göre, herkesin favori Hawkins altılısı Eleven, Max, Dustin, Mike, Will ve Lucas, New York City'e bir yaz gezisi yapmayı planlıyor. Bu sırada, hem tuhaf hem de tanıdık bir tehdit olan Michelangelo, Donatello, Leonardo ve Raphael'den yardım istiyor.

stranger-things-cizgi-romani-eleven-ve-raphael-arasindaki-dinamigi-kesfediyor

Stranger Things ekibi çizgi romanda Ninja Kaplumbağalar'dan yardım istiyor

Chittock, Polygon'a e-posta ile, "Bu büyük bir oyuncu kadrosu, ancak hikayenin merkezindeki gizem, grubun ikiye ayrıldığını görüyor ve bu da bize karakter dinamiklerini gerçekten incelememiz için biraz daha fazla alan sağlıyor. En başından beri keşfetmek istediğimi bildiğim bazı kombinasyonlar, Raphael ve Eleven gibi. Donatello ve Max gibi diğerleri yazarken beni şaşırttı. Kaplumbağaların New York'ta Hawkins çocuklarını ağırladığı dizi, bu iki genç grubunun iyi ya da kötü, geldikleri yere göre nasıl şekillendiğini inceliyor. Bu temalara Will Byers'tan daha uygun birini hayal etmek zor ve onun bakış açısı ön plana çıkıyor ve diğer karakterler üzerinde büyüleyici dalgalanma etkileri var. Belki de hiçbiri Leonardo'dan daha fazla değil ve dizinin ilerleyen bölümlerinde birlikte sahneleri muhtemelen benim favorim olacak." dedi.

Serideki çizimler, TMNT çizgi roman ustası Fero tarafından sağlanıyor. Laird, süper kahraman parodi çizgi romanını ilk olarak kendi Mirage Stüdyoları aracılığıyla yayınladı.