Super Mario Bros. Filmi, 2. Hafta Sonu Animasyon Gişe Rekorunu Yukarı Taşıdı

Super Mario Bros. Filmi, 2. Hafta Sonu Animasyon Gişe Rekorunu Yukarı Taşıdı
Universal Pictures/Illumination Entertainment'ın gişe rekorları kıran filmi The Super Mario Bros. Movie, 16 Nisan'a kadar ikinci hafta sonu bilet satışlarında tahmini 87 milyon dolar ekleyerek rekor kırmaya devam ediyor. İkinci sınıf...

Universal Pictures/Illumination Entertainment'ın gişe rekorları kıran filmi The Super Mario Bros. Movie, 16 Nisan'a kadar ikinci hafta sonu bilet satışlarında tahmini 87 milyon dolar ekleyerek rekor kırmaya devam ediyor. İkinci sınıf haftasonunda bir animasyon filmi, Disney'in Karlar Ülkesi 2 tarafından tutulan önceki rekoru kırdı.

super-mario-bros-filmi-2-hafta-sonu-animasyon-gise-rekorunu-yukari-tasidi

Super Mario Bros. 12 günde 678 milyon dolar gelir elde etti

Nintendo temalı sürüm, aynı zamanda, Kuzey Amerika ekranlarında 347 milyon dolar dahil olmak üzere, 12 günlük piyasaya sürüldükten sonra dünya çapında 678 milyon dolar gelirle 2023'te şimdiye kadar 1 numaralı hasılat yapan sinema filmi oldu. Sony Pictures/Screen Gems'in korku filmi The Pope's Exorcist'in ilk sinema filmi Kuzey Amerika'da 9 milyon dolardan fazla hasılat elde etti ve dünya çapındaki hasılatı iki kattan fazla artırdı.

super-mario-bros-filmi-2-hafta-sonu-animasyon-gise-rekorunu-yukari-tasidi

Podyumu tamamlayan Lionsgate'den John Wick: Chapter 4, tahmini 7.925 milyon dolar alarak Keanu Reeves aksiyon oyuncusunun Kuzey Amerika'daki toplam gelirini 160 milyon doları ve dünya genelinde yaklaşık 190 milyon doları uluslararası olmak üzere yaklaşık 350 milyon doları geçti. Toplam, serideki en yüksek hasılat yapan sürüm olarak John Wick: Chapter 3 – Parabellum'u (328 milyon dolar) gölgede bıraktı. Bu sonuçlar kısmen, filmin Güney Kore'de 1.500'den fazla ekranda 5,9 milyon dolarlık ilk çıkışıyla desteklendi.

super-mario-bros-filmi-2-hafta-sonu-animasyon-gise-rekorunu-yukari-tasidi

Amazon Studios'un AIR'i Cumartesi günü 3,37 milyon dolar ekledi ve bu da biyografik filmin hafta sonu çetelesini 7,72 milyon doların üzerine çıkarmalıdır. Bir tatil haftasonunun ardından bu sağlam ikinci hafta tutulması ve devam eden olağanüstü izleyici tepkileri ve genel olarak ağızdan ağza söylentilerle Amazon, filmin önümüzdeki haftalarda sağlam bir şekilde oynamaya devam etmesini bekliyor. Son olarak, Nicholas Hoult'un baş karakter olarak ve Nicolas Cage'in Drakula'nın uşağı olarak başrolde oynadığı Universal'ın komedi korku filmi Renfield, hayal kırıklığı yaratan 7,7 milyon dolarlık bilet satışıyla açıldı.