Ünlü Oyuncu Ben Affleck DC İçin Film Yönetmemede Kararlı!

Ünlü Oyuncu Ben Affleck DC İçin Film Yönetmemede Kararlı!
Matt Reeves projeyi yönetmeye karar vermeden önce Batman'in bir Ben Affleck aracı olması bekleniyordu. Kamera önündekine ek olarak, Warner Brothers'ın Affleck'in bir Batman filmi de yöneterek DC'nin film bölümüne biraz prestij getirmesini...

Matt Reeves projeyi yönetmeye karar vermeden önce Batman'in bir Ben Affleck aracı olması bekleniyordu. Kamera önündekine ek olarak, Warner Brothers'ın Affleck'in bir Batman filmi de yöneterek DC'nin film bölümüne biraz prestij getirmesini istediği açıktı. Affleck, Batman rolüne seçildiği sırada Argo'nun başarısından hala yüksekteydi.

unlu-oyuncu-ben-affleck-dc-icin-film-yonetmemede-kararli

Ben Affleck kendi Kara Şövalye filminde şans bulacak

Affleck'in artık feshedilmiş ve kötü adlandırılmış DC genişletilmiş evrenindeki ilk gezisi, Batman v Superman: Adaletin Şafağı ile olmuştu. Bu film birkaç DC hayranına umut veriyordu. Şimdi oyuncunun kendi Kara Şövalye filmini yönetmesi için en az bir şansı oluyor. Indiewire'a göre Affleck, Justice League ile çok korkunç bir deneyim yaşamış gibi duruyor. Bu nedenle, DC ile bir daha yönetmenlik kapasitesinde çalışmaya hiç niyeti olmadığını iddia ediyor.

unlu-oyuncu-ben-affleck-dc-icin-film-yonetmemede-kararli

Ben Affleck, DC için yönetmenliği bitirdi. 2016'da Affleck'in Batman filmi yazacağı, yöneteceği ve oynayacağı duyurulmuştu. Bundan yedi yıl sonra Affleck, özellikle DC Studios'un CEO'ları James Gunn ve Peter Safran yönetiminde bir süper kahraman filmi yönetmeye ilgi duymadığını doğruladı.

unlu-oyuncu-ben-affleck-dc-icin-film-yonetmemede-kararli

Affleck, The Hollywood Reporter kapak hikayesinde açıklamalarda bulundu. Bu noktada, "DC için bir şey yönetmezdim. Kesinlikle hayır. James Gunn'a karşı hiçbir şeyim yok. İyi adam, harika bir iş çıkaracağından eminim. Sadece içeri girip onların bunu yapma şeklini yönlendirmek istemem. Bununla ilgilenmiyorum." dedi. Matt Reeves'in Batman'inden önce, Affleck'in rafa kaldırılmış Caped Crusader senaryosu Arkham Asylum'a odaklanıyordu. Batman'in karanlık tarafını kendi bölünmüş ruhu aracılığıyla gösterecekti.