İzleyenleri Duygulandıran Anlar! Atatürk Dizisinden İlk Fragman Geldi

İzleyenleri Duygulandıran Anlar! Atatürk Dizisinden İlk Fragman Geldi
Disney Plus'ın dev bir bütçe ayırdığı Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli canlandıracak. Atatürk dizisi 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak.Merak ve heyecanla beklenen Atatürk dizisinin...

Disney Plus'ın dev bir bütçe ayırdığı Atatürk dizisinde Mustafa Kemal Atatürk'ü ünlü oyuncu Aras Bulut İynemli canlandıracak. Atatürk dizisi 2023 yılında izleyici karşısına çıkacak.

Merak ve heyecanla beklenen Atatürk dizisinin ilk fragmanı Cumhuriyetin 99. yıl dönümü sebebi ile özel olarak yayınlandı.

Disney Plus platformunda seyirci ile bir araya gelecek olan Atatürk dizisi ile ilgili gizlilik sürüyor.

Atatürk Dizisi Fragmanı Nasıl?

Atatürk dizisinin kısa fragmanında 10 Ağustos 1915 taarruzu öncesi Yarbay Mustafa Kemal'i görüldü. İzleyicileri duygulandıran fragmanda, Namık Kemal'in "Vatanın bağrına düşman dayamış hançerini; Yok imiş kurtaracak baht-ı kara mâderini" dizelerine, Atatürk'ün 1921'de meclis kürsüsünden verdiği "Vatanın bağrına düşman dayasın hançerini; Bulunur kurtaracak bahtı kara mâderini" yanıtı yer veriliyor.

Atatürk Dizisinde Kimler Oynayacak?

Lanistar Medya'nın yapımını, yapımcılığını Hakan Karamahmutoğlu ve Saner Ayar'ın üstlendiği Atatürk dizisinin yönetmenliğini ise Mehmet Ada Öztekin yapıyor. Cumhuriyetin 100. senesine özel yayınlanacak dizinin oyuncu kadrosu da henüz açıklanmadı.

İşte Atatürk Dizisi Fragmanı: